Mali Lošinj najam plovila


MALI LOŠINJ NAJAM PLOVILA

Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješteno sa južne strane lošinjskog zaljeva, te  zahvaljujući tom položaju postao je značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte. Smješten je u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovoga otočja
Osim u marini ili na gatovima u luci, možete sidriti zapadno W od otoka Koludarac, u uvali Artaturi ili uz sjeveroistočno NE obalu između rta Poljana i marine.
Unutar luke brzina je ograničena, treba ploviti brzinom kojom ne stvarate valove. U uvalu Kovcanja zabranjen je ulaz i boravak. Sjevernoistočna SE riva luke rezervirana je za redovne linije i turističke brodove, pa tamo danju možete pristati samo na kratko.
MCP charter sa svojom bazom u Malom Lošinju obavlja dijelatnost najam plovila na Lošinjskom području.

MCP - Motorni brodovi Charter Punat bavi se iznajmljivanjem (najam - charter ) plovila  imamo i gumenjak za 12 osoba! Organiziramo izlete,cijelodnevne i po dogovoru. Upoznajte otoke i prekrasne plaze, otoka  Losinja, Mali i Veli Lošinj.

 

POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
 5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji