Šilo najam plovila

ŠILO NAJAM PLOVILA

Šilo je malo turističko mjesto smješteno na sjeveroistočnoj strani otoka Krka, nasuprot crikveničkoj rivijeri. Netaknuta priroda, čisto more i neotkrivene uvale pravi su raj za turiste željne mira i tišine.
Šilo je zaklonjeno svih vjetrova osim bure (N i NW). S unutarnje strane lukobrana (paziti na njegov podvodni dio) ili četverovez uz obalu. Sidriti možete NE i E od lukobrana gdje pješčano-muljevito dno drži dobro.


Najam plovila u Šilu je moguć iz naših baza za najam plovila -glisera u Marini Punat i Crikvenici. Osim baze u Crikvenici odnedavno je otvorena i baza Mali Lošinj.
Dosadilo Vam je biti na jednom mjestu. Unajmite čamac, ili jedan od  naših gumenjaka i istražite Jadransku obalu. Provedite svoj odmor drugačije.


MCP - najam glisera vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji