Opatija najam gliser

OPATIJA najam glisera

Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 160 godina privlače turiste iz Europe i svijeta. Opatija je vodeće turističko mjesto u Republici Hrvatskoj za organizaciju kongresa, seminara i savjetovanja. Festivalima, koncertima, izložbama i drugim kulturnim i sportskim događanjima Opatija tijekom cijele godine nudi kulturno zabavne sadržaje. Opatija se nalazi na istočnoj obali istarskoga poluotoka, i leži u podnožju planine Učka. Najveći je grad i središte liburnijskog prostora koji se proteže od Plomina, uzduž obale i planinskim masivom Učke i Ćićarije do Rupe i Kastva.

Opatija je turistički gradić, pitoresknog izgleda. Svojom tradicijom i izgledom izdvaja se od ostalih turističkih gradova jer je njegova, iako kratkotrajna povijest vrlo životopisna. Najpoznatije znamenitosti Opatije i  mjesta koje morate posjetiti su:Crkva Sv. Jakova, Madonnina, Vila Angolina, Park Angolina, Umjetnički paviljon Juraj Šporer, Crkva Marijinog Navještenja, hotel Kvarner i mnoštvo drugih znamenitosti.

Klima Opatije je submediteranska što znači da nije kao u Dalmaciji, već su temperature nešto niže, a i padalina te oblačnih dana u godini ima više nego u južnijim predjelima Jadrana. Budući da je Opatija destinacija mnogih naših klijenata, MCP Vam omogućava najam glisera i u Opatiji.. Vršimo brzu dostavu svih brodova, glisera, jahti iz naše ponude u Opatiju i bližu okolicu.
Unajmite jedan od plovila, te istražite čari Opatijske ljepotice.Vama na usluzi,

                            MCP Charetr - najam glisera tim!