Veli Lošinj najam plovila


VELI LOŠINJ NAJAM PLOVILA

Najam plovila i glisera sa ili bez kamine sa unutrašnjim ili vanbrotskim motorom ili sa i bez skipera,.
NAJAM GLISERA - klikni ovdje

Smješten je u uskoj uvali na jugoistočnoj strani otoka Lošinja, u podnožju brda Sv. Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. Luka u Velom Losinju zaštičena je od svih vjetrova osim bure.
Vezovi se nalaze u prvom dijelu luke-preporučamo istočnu stranu.
Za jake bure uplovljavanje je opasno pa se preporuča uploviti u luku Rovenska koja ima lukobran te je zaštičena od bure. Paziti na hridi u produžetku lukobrana i ploviti na udaljenosti 100 m od glave. Zbog plitkog i grebenastog dna ne preporučuje se pristajanje uz lukobran.VEZATI SE NA PRVOM MOLU U LUCI.
Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.
MCP - ŠIRENJEM SVOJEG POSLOVANJA (NAJAM PLOVILA) OTVORI JE CHARTER BAZU ZA NAJAM PLOVILA NA OTOKU LOŠINJ

POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji