Nerezine najam plovila


NEREZINE NAJAM PLOVILA

 Naselje i luka Nerezine smješteno uz istoimenu uvalu. Dosta zelenila i ugodne plaže privlačni su za turiste.Orijentacija pri uplovljavanju služi zvonik samostana N od luke, te svjetlo na S lukobranu (crveno). Vezati se na gatove lučice NEREZINE, s unutarnje strane lukobrana ili uz zapadni W gat (1,4 m). Sidrenje sjevernoistočno NE ispred luke preporučuje se samo po lijepom vremenu, a pješčano dno dobro drži.

 
MCP -CHARTER POSLOVNICA NALAZI SE U MALOM LOŠINJ U MARINI MALI LOŠINJ.NAJAM PLOVILA  OBAVLJAMO NA GATU A  Upoznajte otoke i prekrasne plaze, otoka  Losinja,Nerezine, Mali i Veli Lošinj.POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji