Njivice najam plovila

Mjesto i mala luka smještena u uvali Beli kamik, s pješčanim žalom. Uvala je pogodna za sidrenje manjih i većih brodova dok su okolne uvale pogodne za sportski ribolov. Mjesto je nastalo u 15. stoljeću, a uz more su nađeni ostaci arhitekture iz rimskog doba.

Luka Njivice je izložena sa jugozapada i sjeverozapada (SW-NW). Vezati se možete s obje strane gata ili uz lukobran gdje su dubine veće od 2 m. U unutrašnjosti luke je plitko. Sidriti možete, osim za NW i SW vjetrova, pod obalom N od mjesta ili u uvalici Kijac S od mjesta, gdje dno drži dobro.

Za NW ili SW vjetrova opasno je ostati na sidrštu.

MCP-Motorboat Charter punat-iznajmljivanje čamaca, glisera, gumenjaka i jahti  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5 €  po nautičkoj milji                                             6 €  po nautičkoj milji                                                        7 €  po nautičkoj milji