Vrbnik najam plovila


VRBNIK najam plovila

Vrbnik je grad vina (Vrbnička žlahtina) i lijepih krajolika. Preporučujemo posjet sa morske strane. Naselje smješteno na brežuljku s malom lukom. prekrasne stare kuće koje odišu povješću, uske ulice koje imaju posebnu čar. Stanovnici se bave poljodjelstvom, turizmom, ribarstvom i vinogradarstvom (poznato - čuveno vino Vrbnička žlahtina). U Vrbniku preporučujemo nekoliko retorana kao što je Nada ili Katunar.

U okolici mjesta nalazi se veliki broj šljunčanih plaža. Cjeli akvatori je opasan u vremenu trajanja bure(velebitski kanal), ali luka Vrbnik je sigurna od svih vjetrova. Vezivanje plovila je moguće s unutrašnje strane lukobrana (1,8-4 m) ili četverovez između gata i lukobrana pramcem na E.VRBNIK najam plovila - čamaca
Najam plovila u Vrbniku
moguć je iznajmljivanjem glisera u Marini Punat

MCP charter vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam i u Vrbniku i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji