Martinščica najam plovila

MARTINŠČICA

Mjesto Martinščica je relativno mlado i veoma lijepo naselje na najpitomijem dijelu creske obale, uz prostrani zaljev otvoren prema jugozapadu.

Danas lijepo uređeno naselje s mnogo mediteranskog raslinja orijentiralo se iskljucivo na obiteljski i kamping turizam. Uz prelijepe plaže sjeverno od naselja u netaknutoj prirodi pružaju se velike mogućnosti za kvalitetan i aktivna boravak i odmor.

Luka je dobro zaštičena od bure, koja jako puše u luci. Treba paziti na jugo S –SW koji  stvara uzburkano more.

Moguć je vez uz gat s unutarnje strane ili sidrenje u sredini uvale (dubine oko 5 m) gdje muljevito dno dobro drži. Na SW strani lučice nalaze se još dva mola, ali uz njih ne treba pristajati, osim na samoj glavi, zbog pličine i hridi.

 
POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji


  NAJAM PLOVILA I GLISERA NA LOŠINJU - klikni ovdje