Najam glisera od 7 m do 10 m

Merry Fisher 1095 pruža vam sve što vam je potrebno za odmor na moru na Kvarneru ili otoku Krku. Ovaj vikend kruzer od 10,5 m namijenjen je obiteljskoj plovidbi, ispod palube se nalaze do 3 kabine: prekrasna dvokrevetna kabina u pramcu, 2. dvokrevetna kabina na desnom boku i manja 3. kabina koja se može koristiti i kao spremište na luci. Unutrašnjost, raspored salona je pametan, sa suvozačevom klupom koja se naginje kako bi se stvorio veliki prostor za razmjenu. Salon se također pretvara u dodatni prostor za spavanje. Kuhinja na desnoj strani je veća, s dodatnim namještajem iznad sudopera kako bi se osiguralo još više prostora za pohranu. Iznutra je raspored isti: glavna paluba sa salonom okrenutim prema lijevoj strani, kuhinjom prema desnom boku i kokpitom prema desnom pramcu. Izvana postoje mnogi elementi udobnosti koji maksimalno povećavaju životni prostor. Počevši od udubljenog prednjeg otvora koji omogućuje sigurno kretanje u brodu - posebno za djecu - i jednostavan ulazak u kokpit zahvaljujući bočnim kliznim vratima. Ili vrata coupéa na desnoj strani za lak pristup ukrcavanju. Princip modularnog kokpita s platformom za sunčanje koja se preklapa unazad kako bi se povećao prostor. Ograničenje vanbrodskog motora je to što u podignutom položaju morate upravljati neredom motora u kokpitu. Ovdje, s kliznom klupom, ne smanjujete prostor kokpita podizanjem motora Stražne platforme koje uokviruju dva izvanbrodska motora omogućuju lak pristup vodi, dok je na pramčanoj palubi smještena paluba za sunčanje s podiznim naslonima. Svjetlo također zauzima puno prostora s krovovima koji se otvaraju, erkerima i prozorima trupa. Što se tiče motora, Merry Fisher 1095 ima 2x300 KS Suzuki motora.
Snaga
441,4 kW
Spremnik za gorivo
800 l
Novi ANTARES 9 OB je ovdje! Sa svojim trupom Airstep®, Antares 9 nježno ore kroz valove i nudi maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom navigacije. S dva Mercury motora "F200 V6 DTS CMS" i snagom od 400 KS, Antares 9 ima najnovija tehnička dostignuća u području vanbrodskih motora. Antares 9 opremljen je pramčanim potisnikom, električnim vinchom i solarnim panelima. Iznimno prostran kokpit ima prostor za kuhinju i prostor za sjedenje sa stolom koji se tijekom putovanja može pretvoriti u dodatna sjedala. Kormilarnica, opremljena velikim staklima, nudi panoramski pogled na vodu od 360° i preplavljena je svjetlom. A klizna strana daje veći pristup vanjskom bočnom području. Objekt s dvije odvojene kabine, Antares 9 je idealan brod za krstarenja s obitelji ili prijateljima! Klupe u obliku slova U mogu se pretvoriti u ležaljke koje, uz bimini , nude obilje hlada, a uključeni su i jastuci za sunčanje na palubi. Antares 9 pruža vam sve što vam je potrebno za odmor na moru na Kvarneru ili otoku Krku.
Snaga
400 KS
Spremnik za gorivo
600 l
Kokpit ploter, webasto, ledomat, dva hladnjaka, autopilot, bow thruster, CD+Mp3 jack, zvučnici u kokpitu, bimini, sprayhood...
Snaga
41 kW
Spremnik za gorivo
210 l