Sea Ray prodaja

                 
                 

SEA RAY PRODAJA

Američka tvrtka Sea Ray najveći je svjetski proizvođač brodova za razonodu. U njihovom proizvodnom programu nalazi se više od četrdeset modela u duljinama između osamnaest i šezdesetosam stopa koji su podijeljeni u četiri grupe: Sport Boats, Sport Cruisers, Sport Yachts i Yachts.
Izuzetnu uspješnost na tržištu Sea Ray duguje neprikosnovenoj kvaliteti koja se bazira na dugoj tradiciji proizvodnje plovila u poliesteru. Naime, još od samih početaka ove tvrtke, koja je osnovana 1959., gradnja u poliesteru i naprednim materijalima (danas uključujući i kompozite) bila je uobičajena, a od tada je maksimalna pažnja posvećivana tehnologiji izrade i metodama kontrole kvalitete prozvodnog procesa plovila.

Kada se tome doda i stalna težnja za inovacijama, jedinstven dizajanerski stil i tehničko usavršavanje plovila, postaje jasno radi čega je ova tvrtka već preko dvadesetpet godina najuspješnija u svijetu.
Bitan dio u njezinoj povijesti zbio se 1986. godine kada je Sea Ray postao član grupe Brunswick čime je ona postala najveći svjetski proizvođač plovila za razonodu i brodskih motora.

Dodatna snaga dobivena tim činom iskorištena je za povećanu inovativnost i dodatna ulaganja pa se danas ova plovila proizvode u čak sedam tvornica širom svijeta. Još uvijek se u njima vidi težnja da se kupci sasvim i u potpunosti zadovolje, pa čak i da se nadmaše njihova očekivanja. Stoga ne čudi da se najveći svjetski stručnjaci s područja male brodogradnje brinu za razvoj novih modela, a prilikom izbora opreme se koristi ona najkvalitetnijih svjetskih proizvođača, s kojima se u suradnji radi i na razvoju još boljih i naprednijih rješenja za Sea Ray – sinonim kvalitete.
Rezultat su izvanredna plovila, koja čak i polovna drže izrazito visoke cijene.

MCP Vam stoji na usluzi kod svake kupnje i prodaje Sea Ray glisera