Traži

Pojam za pretraživanje:
Kabina:
Ukupna duljina:

Navigacija

Novosti

Last minute popust 20%

Last minute popust na sve brodove 3...

opširnije
Extrem Ride - Krk

Extrem Ride - Krk Jet Boat Moggaro...

opširnije
Popis svih Marina na Jadranu

Info za nautičare: Popis svih...

opširnije

Transfer plovila

                 
Transfer plovila do željene destinacije na Kvarneru.

MCP čarter vrši transfer plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju unutar Kvarnerskog Zaljeva i bliže okolice do udaljenosti od 35 Nm
- do 7 metara   5,-€ nm
- 7 - 10 metara 6,-€ nm
- 10 na više metara 7,-€ nm

Čarter dokumenti
UVJETI NAJMA

LISTA OPREME ZA BRODOVE 5m-7m

LISTA OPREME ZA BRODOVE 7m-10m II

LISTA OPREME ZA BRODOVE PREKO 10m

LISTA POSADE

                                                      

Sea Ray prodaja

                 
                 

SEA RAY PRODAJA

Američka tvrtka Sea Ray najveći je svjetski proizvođač brodova za razonodu. U njihovom proizvodnom programu nalazi se više od četrdeset modela u duljinama između osamnaest i šezdesetosam stopa koji su podijeljeni u četiri grupe: Sport Boats, Sport Cruisers, Sport Yachts i Yachts.
Izuzetnu uspješnost na tržištu Sea Ray duguje neprikosnovenoj kvaliteti koja se bazira na dugoj tradiciji proizvodnje plovila u poliesteru. Naime, još od samih početaka ove tvrtke, koja je osnovana 1959., gradnja u poliesteru i naprednim materijalima (danas uključujući i kompozite) bila je uobičajena, a od tada je maksimalna pažnja posvećivana tehnologiji izrade i metodama kontrole kvalitete prozvodnog procesa plovila.

Kada se tome doda i stalna težnja za inovacijama, jedinstven dizajanerski stil i tehničko usavršavanje plovila, postaje jasno radi čega je ova tvrtka već preko dvadesetpet godina najuspješnija u svijetu.
Bitan dio u njezinoj povijesti zbio se 1986. godine kada je Sea Ray postao član grupe Brunswick čime je ona postala najveći svjetski proizvođač plovila za razonodu i brodskih motora.

Dodatna snaga dobivena tim činom iskorištena je za povećanu inovativnost i dodatna ulaganja pa se danas ova plovila proizvode u čak sedam tvornica širom svijeta. Još uvijek se u njima vidi težnja da se kupci sasvim i u potpunosti zadovolje, pa čak i da se nadmaše njihova očekivanja. Stoga ne čudi da se najveći svjetski stručnjaci s područja male brodogradnje brinu za razvoj novih modela, a prilikom izbora opreme se koristi ona najkvalitetnijih svjetskih proizvođača, s kojima se u suradnji radi i na razvoju još boljih i naprednijih rješenja za Sea Ray – sinonim kvalitete.
Rezultat su izvanredna plovila, koja čak i polovna drže izrazito visoke cijene.

MCP Vam stoji na usluzi kod svake kupnje i prodaje Sea Ray glisera


Sea Ray prodaja | Beneteau | Adrenalin Ride | Polovna plovila | Peljar luka- Kvarner Copyright (c) 2018. Yachtcharter / Boote mieten / Bootsverleih - Kroatien, Sva prava pridržana